Наелектризиращ, зареждащ, шумен, весел, многообразен - това е животът в

...
Наелектризиращ, зареждащ, шумен, весел, многообразен - това е животът в
Коментари Харесай

Открий себе си в шума на града

Наелектризиращ, зареждащ, гръмък, радостен, многолик - това е животът в многомилионен град. Да намериш себе си в тази шумотевица сякаш не е лесна задача. Как да надскочиш навика да си това, което си, по какъв начин да избереш какъв да бъдеш, в случай че не намериш своя метод да се самоизразиш?

Само ние, хората, от всички живи същества, сме разкрили езика на изкуството и той се е трансформирал в наша отличителна линия. Именно посредством изкуството съумяваме да покажем на света онази наша вътрешна хубост, с която желаеме да се самоизразим и посредством която желаеме да намерим съидейници.

Нова опция да откриеш цветната страна на живота и да се потопиш в изобретателния звук на града оферират от Mall of Sofia. В уикенда, в който честваме Цветница (16-17 април, от 11:00 до 20:00 ч.), комерсиалният център взаимно с Базар на изкуствата провеждат " " - ревю на актьори, занаятчии, създатели на облекла, бижута, аксесоари и дребни чудеса. Ако си измежду тези, които посетиха първото издание на базара в комерсиалния център предишния уикенд, заповядай още веднъж. Ще бъдеш сюрпризирана от нови и разнородни изложители!

Приготвили сме ти къс гид из "Градски шумотевини ", с който да овладееш изкуството да откриеш себе си посредством творенията, които ще намериш там.

Изкуството да откриеш себе си

 а Mall of Sofia

Как да схванеш коя си, в случай че не проявиш храброст да опитваш нови способи за изложение? Прояви храброст и пробвай разнообразни по жанр облекла, кецове и бижута. На твое разположение са рисуваните кецове на Pamballa, цветните рокли на D’cache и блестящите тиари на MyTiara.

И с това надалеч не изчерпваме листата с фешън създатели, подготвени да ти оказват помощ да откриеш своето по-цветно, по-пролетно, по-вдъхновяващо "аз ". Целия лист с изложители виж .

 а Mall of Sofia

Изкуството да оставиш паметен спомен

Все по-трудно става да избираме подарък за приятелите си в свят, в който е елементарно да сбъднеш фантазиите си. И тук на помощ идват хората на изкуството и занаятите. Те знаят по какъв начин да изработят от дърво, текстил или пък глина доказателството за вашето другарство.

На базара на изкуствата и занаятите в Mall of Sofia те чакат дървените картички на Wish Mash, творенията на Картичкоправница и още доста способи да кажеш на другар “Държа на теб” или “Честито завършване”.

Изкуството да изпитваш обич към себе си

Специално място желаеме да отделим и на всички тези занаятчии, които грижливо основават 100% чиста козметика, ръчно правени сапуни и блендират масла, с цел да можем да кажем на самите себе си “обичам те и се грижа за теб с най-хубавите съставки”.

Не се колебай дълго, уикендът е зад ъгъла и дава обещание да е пъстър, гръмък и радостен, изключително в на бул. Александър Стамболийски 101А.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР