Надзорният съвет на УниКредит Булбанк одобри назначението на Септимиу Постелнику

...
Надзорният съвет на УниКредит Булбанк одобри назначението на Септимиу Постелнику
Коментари Харесай

Румънец поема най-голямата ни банка

Надзорният съвет на УниКредит Булбанк утвърди назначението на Септимиу Постелнику като нов член на Управителния съвет и Главен действен шеф на УниКредит Булбанк. Назначението предстои на утвърждение от Българска народна банка и публично регистриране в Търговския указател.
След приемане на регулативните утвърждения, Септимиу Постелнику ще заеме публично позицията на 1 ноември 2019, написа m.19min.bg.

``
реклама
Септимиу Постелнику, понастоящем Директор Банкиране на дребно на УниКредит Банк Румъния, ще размени Енрико Минити, който напуща групата след 20 сполучливи години и ще преследва нови професионални благоприятни условия.

  “Енрико е заемал в УниКредит мениджърски позиции на най-високо равнище както в Италия, по този начин и в други страни, допринасяйки за интернационалното развиване на банката, постоянно демонстрирайки мощна ангажираност и резултати. Искаме да му благодарим за дългогодишния му принос и да му пожелаем всичко най-хубаво “, разясниха Джанфранко Бизани и Николо Убертали, шефове на УниКредит за ЦИЕ. „ Радваме се, че новият основен действен шеф е вътрешна за групата кандидатура, което демонстрира ангажираността ни към развиването на хората ни “, допълват те. „ Септимиу е умел водач в региона на финансовите услуги с чудесно знания за бизнеса и се радваме да му го поздравим с добре пристигнал в новата му роля. “

“Екипът ни с наслада посреща Септимиу и ще се радваме да работим с него за затвърждаване на лидерската позиция на УниКредит Булбанк на пазара. Сигурна съм, че досегашният му опит ще способства доста за бъдещите ни триумфи и дружно ще изградим банката на бъдещето в България. Искам също по този начин да благодаря на Енрико за неговата безрезервност и пристрастеност. Пожелаваме му всичко най-хубаво в новите му инициативи “, сподели Теодора Петкова, Главен изпълнителен шеф и Председател на УС на УниКредит Булбанк.

Антоанета Куртяну, която сега е Директор Корпоративно, капиталово и частно банкиране и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк, е назначена за Директор Банкиране на дребно и член на Управителния съвет в Румъния, поемайки отговорностите на Септимиу Постелнику. Това предстои на утвърждение от Националната банка Румъния.

Ралука-Михаела Попеску Гогля, която до момента оглавяваше Международния център на УниКредит банк Унгария, е определена за нов шеф Корпоративно, капиталово и частно банкиране, член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк на мястото на Антоанета Куртяну. Назначението предстои на утвърждение от Българска народна банка.
„ Посрещаме топло Ралука в управническия екип на УниКредит Булбанк. Убедена съм, че нейният богат опит ще продължи да носи триумфи на нашето корпоративно банкиране. Благодаря на Антоанета и съм уверена, че тя ще способства за устойчивия напредък на Банкиране на дребно в родината си. ”, добави Теодора Петкова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР