Надзорният съвет на УниКредит Булбанк гласува днес назначението на Цветанка

...
Надзорният съвет на УниКредит Булбанк гласува днес назначението на Цветанка
Коментари Харесай

Цветанка Минчева застава начело на УниКредит Булбанк

Надзорният съвет на УниКредит Булбанк гласоподава през днешния ден назначението на Цветанка Минчева за ръководител на Управителния съвет и Главен изпълнителен шеф на УниКредит Булбанк.

Назначението предстои на утвърждение от Българската национална банка и регистрация в Търговския указател. Минчева, която понастоящем е зам. основен изпълнителен шеф в УниКредит Банк Румъния, ще поеме поста от Теодора Петкова, която при започване на май беше назначена за Директор на УниКредит за Източна Европа и дава отговор за бизнеса на групата в Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Румъния и Сърбия и отчасти за Русия.

След приемане на всички утвърждения от регулаторите и регистриране по партидата на банката в Търговския указател, Цветанка Минчева публично ще заеме новата позиция. До регистриране на назначението на Цветанка Минчева в Търговския указател, Теодора Петкова ще извършва двете позиции, на Председател на УС и Главен изпълнителен шеф на УниКредит Булбанк и Директор на УниКредит за Източна Европа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР