Надзорният съвет на Националния осигурителен институт (НОИ) избра ново ръководство.

...
Надзорният съвет на Националния осигурителен институт (НОИ) избра ново ръководство.
Коментари Харесай

Надзорният съвет на НОИ избра ново ръководство

Надзорният съвет на Националния застрахователен институт (НОИ) избра ново управление . За ръководител на висшия орган на ръководство на института бе определен служебният вицепремиер и министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров. Като представител на национално показаните синдикални организации поста заместник-председател на съвета поема Ася Гонева от Конфедерацията на самостоятелните синдикати, оповестиха от Национален осигурителен институт.

В съвещанието участваха избраните от Министерския съвет нови представители на страната в Надзорния съвет на Национален осигурителен институт – Лазар Лазаров, министър на труда и обществената политика, Тома Томов, заместник-министър на опазването на здравето, и Димитър Данчев , заместник-министър на стопанската система и промишлеността.

Съгласно наредбите на Кодекса за обществено обезпечаване председателството на Надзорния съвет на Национален осигурителен институт е с мандат от една година и се предава на ротационен принцип сред трите страни, участващи в него – изпълнителна власт, работодателски организации и синдикати. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР