Надзорът прие документите на Кей Джей Кей Фънд II за

...
Надзорът прие документите на Кей Джей Кей Фънд II за
Коментари Харесай

КФН вписа емисията акции на Еврохолд България от увеличението на капитала

Надзорът одобри документите на " Кей Джей Кей Фънд II " за директно придобиване на квалифицирано присъединяване в капитала на " Еврохолд България "

Комисията за финансов контрол вписа емисия акции, издадени от " Еврохолд България " АД вследствие на нарастване на капитала на сдружението от 161 345 000 лв. на 197 525 600 лв.. Емисията е в размер на 36 180 600 броя елементарни, поименни, безналични и свободно прехвърляеми акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев всяка. Регулаторът вписа емисията в регистъра на обществените сдружения и други емитенти на скъпи бумаги, воден от КФН, за търговия на контролиран пазар.

С друго свое решение КФН изпрати писмо до " Кей Джей Кей Фънд II ", с което удостоверява, че са показани документите по член 69 и срокът за изговаряне по заявката е 60 работни дни (до 28.03.2018 г.). Заявлението е по отношение на директно придобиване на квалифицирано присъединяване на Кей Джей Кей Фънд II в капитала на " Еврохолд България " АД, както и непряко придобиване на квалифицирано присъединяване в капитала на " Застрахователно сдружение Евроинс " АД, " Застрахователно сдружение Евроинс Живот " ЕАД и " Застрахователно сдружение ЕИГ РЕ " ЕАД.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР