Надзирателка в затвора в Райд, Англия, остров Уайт, правила секс

...
Надзирателка в затвора в Райд, Англия, остров Уайт, правила секс
Коментари Харесай

Надзирателка в затвор правела таен секс с опасен убиец цели 4 месеца

Надзирателка в пандиза в Райд, Англия, остров Уайт, правила секс в продължение на четири месеца с рисков нарушител, легнал за двойно ликвидиране, оповестява Daily Mail.



Според материалите по делото 32-годишната Лорън Макинтайър скрито поддържала интимни връзки със пандизчията Андрю Робъртс сред август и декември 2018 година Освен това служителката на пандиза разрешила на любовника си да бие сътрудника й Самюел Лайдлър.



Робъртс влезнал в пандиза през 2003 година за убийството на половинката си Луиз Лом и осеммесечната им щерка. По това време 22-годишният мъж бил хванат и задържан пет дни след закононарушението си. Осъден е на пожизнен затвор.



Случаят с Макинтайър се проверява. Тя беше освободена под гаранция до идващото правосъдно съвещание, което е планувано за октомври. Надзирателката е упрекната в полови връзки с Робъртс и, че му е разрешила да употребява мобилен телефон. По предварителни данни тя си е кореспондирала с него и е споделяла свои фотоси.

В мъжкия затвор, където се е случил случаят, има към хиляда души. Повечето от пандизчиите излежават присъда за закононарушения от полов темперамент.

По-рано беше обявено, че надзирателка в мъжкия затвор в Пентонвил, Лондон, е задържана след секс с изнасилвач. 26-годишната служителка в пандиза, чието име не е разкрито, била в интимни връзки на работното място с 27-годишния нарушител Димек Амур.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР