Надяващият се на място в националния тим на Франция за

...
Надяващият се на място в националния тим на Франция за
Коментари Харесай

Погба се контузи за пореден път и Мондиалът вече е мираж

Надяващият се на място в националния отбор на Франция за Световното състезание Пол Погба е получил нова контузия, която съвсем несъмнено ще постави завършек на упоритостите му да пътува за Катар, твърди “Гадзета дело спорт ”.

По принцип халфът на Ювентус се намира в интервал на възобновяване след интервенция поради травма в коляното, поради която няма нито един формален мач за италианците след завръщането си в клуба през лятото. Той се надяваше да навлезе във форма и да заслужи доверието на Дидие Дешан, само че в този момент се оказва, че тези дни е получил мускулна контузия, която го принуждава да спре със заниманията за към десетина дни. Новият проблем се е породил от продължителното неявяване на играча от терените.

Само преди няколко дни селекционерът на французите увери, че няма да вземе на Мондиала нито един футболист, който не е изцяло здрав.
 Дешан предизвести: Няма да взема в Катар нито един, който не е изцяло здрав Дешан предизвести: Няма да взема в Катар нито един, който не е изцяло здрав
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР