Надяваме се на утрешното гласуване да се намерят 121 народни

...
Надяваме се на утрешното гласуване да се намерят 121 народни
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Петков и Василев търсят народни представители, които да подкрепят битката за България

Надяваме се на утрешното гласоподаване да се намерят 121 народни представители, които да поддържат борбата за България. Това сподели преди дебатите по вота на съмнение депутатът от " Продължаваме промяната " Венко Сабрутев.

Заяви, че Кирил Петков и Асен Василев имат задачата да ги търсят:

" Те водят диалози с народни представители, описват за целите, които има страната и надлежно, в случай че падне държавното управление и Народното събрание, каква ще е тази серпантина на рецесии, в която ние ще влезем ", сподели той.

Разговорите се водят, където е комфортно на респондентите, добави Сабрутев и удостовери, че това е редно.

" Работата на министър-председателя е да пази стабилността в страната и когато тя е сложена на карта и сме на кръстопът дали ще се върне корупцията и статуквото в България или ще продължи своя път на смяната - да, в реда на нещата е министър-председателят да организира диалози с всички народни представители, тъй че да търси поддръжка за това България да продължи своето развиване, а не да се върне 20 години обратно ", сподели той.

Сабрутев съобщи, че търсят поддръжка на равнище цели, с цел да има непоклатимост.

Не разяснява съответни имена, само че съобщи, че има вяра, че в Народното събрание има хора, които са влезнали по съвест и биха сложили националния интерес над интереса на партията или на индивида, който стои в сянка.

Вярваме, че ще намерим поддръжка, с която ще продължи ръководството, заключи той.

Според него са разочаровани тези, които са били на " хранилка на страната ".

Вижте целия диалог във видеото

Дебатите за вота на съмнение, всички реакции на политиците и прогнози на анализаторите гледайте през целия ден в изключителната стратегия на БНТ1 и на. Всичко може да наблюдавате на.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР