Надявам се в следващите дни някои от парламентарните сили да

...
Надявам се в следващите дни някои от парламентарните сили да
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Надявам се в следващите дни някои от парламентарните сили да преосмислят своите позиции

Надявам се в идващите дни някои от парламентарните сили да премислят своите позиции, съобщи пред медиите в Народното събрание Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,, ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС, след срещата им с контактната група, водена от президента Росен Плевнелиев (2012 г.-2017 г.) и Соломон Паси.

Ситуацията е тежка, има доста рецесии, с които да се оправим, никой от българските жители не чака политическото его да вземе превъзходство, изясни Атанасова. И добави, че преди всичко от ГЕРБ-СДС чакат някои политически сили да премислят позицията си за диалог. Не с нас, ние даваме опция да се водят диалози от хора, които имат опит в договарянията, политиката; да осъзнаят, че без разговор няма съединяване, посочи ръководителят на ПГ ГЕРБ-СДС.

Не знам дали в този парламент е допустимо образуването на някакво ръководещо болшинство, само че в случай че е допустимо, би трябвало да е на база на общи правила, позиции, стратегии, няма да вършим никога аритметично болшинство, безапелационен е Томислав Дончев (ГЕРБ-СДС).

Росен Плевнелиев заяви, че са обсъждали огромен лист с тематики. ГЕРБ-СДС са уверили, че биха дали всичко от себе си България да има мощно работещо държавно управление без значение какъв ще е форматът му. Ние сме оптимисти и виждаме доста по-голямо поле на единодушие от това, което сега се вижда обществено, добави президентът. В този час, в който водихме договарянията с ГЕРБ-СДС, получихме писмен отвод за среща и от ПГ " Демократична България ", заяви Плевнелиев. Такива към този момент има от " Продължаваме Промяната " и " Българска социалистическа партия за България ".

Идеята за контактната група е на водача на Бойко Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР