Надявам се партиите вече са наясно какво трябва да се

...
Надявам се партиите вече са наясно какво трябва да се
Коментари Харесай

Журналист: Изборите на 2 април ще бъдат откраднати

„ Надявам се партиите към този момент са наясно какво би трябвало да се случи, тъй че да има постоянно държавно управление, само че по-скоро забавният въпрос е какво ще кажат в тази предизборна акция политическите субекти на своите гласоподаватели. Аз персонално бих им споделила да стартират по този начин: „ Здравейте, уважаеми гласоподаватели, ние се провалихме, провалихме се като политическа класа, през последните 2 години нищо не се случва и извинявайте за това, че Ви караме за пети път да отидете до изборните урни “. “

Това разяснява журналистът Валя Войкова в ефира на „ NOVA “. Според сътрудника й Петко Георгиев пък посланието „ провалихме се, елате гласувайте за мен “ не е мотивиращо .

„ Ще има две неща, които ще са разнообразни този път. Първото е че тези избори са подготвени за крадене. Те са готови за крадене. Въвеждането на хартиената бюлетина е подготовка за краденето на изборите. За сериозна смяна на изборните резултати, там, където са ситуирани първата и втората политическа мощ и за вкарване на измислени субекти над 4-процентната преграда. През 90-те години на мафиотските времена в София се действаше по този начин с колите – през нощта минава една бригада около тях и развърта гайките. След това идва другата кола – смъква джантите и бяга. Депутатите развъртяха гайките. Образно казано на 2 април ще пристигна колата с бандитите, която ще открадне изборите “, съобщи той, добавяйки:

„ За това е пъклен значимо хората да схванат, че в случай че не вземат участие всеобщо, в случай че не наблюдават, не гледат, не се запишат като доброволци, като наблюдаващи, като хора, които ще контролират… държавното управление на статуквото към този момент е написано и формирани министерските места. Това е несъмнено. Няма значение по какъв начин ще гласоподават българите, в случай че не гласоподават всеобщо и в случай че не упражнят надзор над изборите, изборите са подготвени за крадене. “

Войкова не е съгласна пък с изказванието, че изборите са подготвени за крадене и че въвеждането на хартиената бюлетина ще направи този развой откраднат.

„ Не съм съгласна, че партиите на статуквото са нещо, което би трябвало да бъде заличено и не разбирам тази теза “, добави тя, уточнявайки, че казусът е по какъв начин ще накараме гласоподавателя да отиде да гласоподава поради разочарованието от миналите две години и какво ще се прави след вота.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР