Надявам се критериите за министър да не са да извършваш

...
Надявам се критериите за министър да не са да извършваш
Коментари Харесай

Румен Петков: Очевидно е, че Кирил Петков е извършил престъпление, за да се вкопчи във властта

Надявам се критериите за министър да не са да извършваш закононарушения и да имаш офшорки, съобщи водачът на АБВ

“Конституционният съд е явен и безапелационен във връзка със случая „ Кирил Петков “. Очевидно е, че Кирил Петков е направил закононарушение като е подписал документи с погрешно наличие. И то с една-единствена цел – да се вкопчи във властта, както е обяснил пред канадските управляващи. Това написа във Facebook ръководителят на АБВ Румен Петков.

" Очевидно е, че е знаел, че е канадски жител от същите подписани документи. Много мощно смущава заявката на президента Радев, че би се радвал България да има повече министри като Кирил Петков. Ако критерият е да има повече министри като Кирил Петков, то Централният софийски затвор разполага с богат подбор от евентуални кандидатури за „ Дондуков “ 1 ", написа още той.

Да се надяваме, че в критериите няма да попадне и наложителното владение на офшорни компании.
Ако търсеното качество е да се прави закононарушение, не знам дали няма да стигнем до такава степен да поканим за министър и Майкъл Капустин – този човек също буди почит с безочието си като ограби стотици хиляди българи и завлече десетки милиони, които до ден сегашен не знаем къде са. Така че за българския президент и политиците е доста значимо да убедят българските жители, че правовата страна е над всичко и за всички. Останалото са двойни стандарти, които отварят вратата към закононарушения, като начална стъпка - тази на Кирил Петков. Отвращението би трябвало да бъде заместено с отмъщение ", уточни Петков.




Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР