Надявам се кампанията да е достигнала до повече хора. Да

...
Надявам се кампанията да е достигнала до повече хора. Да
Коментари Харесай

Христо Гаджев от ГЕРБ-СДС: Най-важното след изборите е да има кабинет

„ Надявам се акцията да е достигнала до повече хора. Да са се вслушали в концепциите, не толкоз в пропагандата и опорните точки. Най-важното след изборите е да има кабинет. Всяко едно държавно управление е политическо, тъй като разчита на поддръжка в Народното събрание. Партиите, които го поддържат, би трябвало да си носят отговорността за това. Няма по какъв начин да има безпартийно държавно управление ”. Това разяснява Христо Гаджев от - в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Политикът добави, че откровено се надява след 3 октомври, когато излязат формалните резултати, множеството политици да се вслушат в сигнала, който ще дадат жителите на изборите. ” Да бъдат подготвени да загърбят персоналните си упоритости и да се обединим към стратегиите. Важно е зимата да има държавно управление, с цел да може да се осъществят антикризисните ограничения. Ние с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи няма по какъв начин да вършим обединения. Това сме го казвали неведнъж. Не би трябвало да приказваме личностно, а да се спрем на политиките ”.

„ Референдум под дулото на оръжие не се прави и в никакъв случай не е настоящ. Резултатът постоянно е един и същ- в интерес на автомата. Надявам се България в никакъв случай да не признае резултатите от тези референдуми. Нашата позиция по тематиката „ Украйна ” е пределно ясна. Мобилизацията е форма на ескалация. Доколко ще е сполучлива, ще забележим. Ние би трябвало да сме доста по-интегрирани с нашите съдружници в НАТО ”, сподели Гаджев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР