Надявам се ДБ да вземат третия мандат, каза депутатът от

...
Надявам се ДБ да вземат третия мандат, каза депутатът от
Коментари Харесай

Делян Добрев: ДБ имат най-голям шанс с третия мандат

Надявам се Демократична България да вземат третия мандат, сподели депутатът от ГЕРБ Делян Добрев по БТВ. При Българска социалистическа партия шансът за държавно управление е нула, при Български напредък е 25%, при Демократична България има 50% късмет за държавно управление, счита той. 

Президентът не би трябвало да обръща внимание на това което се случва напоследък, сподели Делян Добрев в отговор на въпрос за Nexo - има си способени органи, в случай че те намерят някакви закононарушения, дано да ги проверяват, това не би трябвало да има общо с това на кого се връчва мандата.

Притеснява ме в тази ситуация с Nexo е че техният бизнес е бил да съхраняват портфейли с биткойни в Съединени американски щати, сподели Добрев. Нашите от Nеxo са предложили да пазят биткойните, като против това им дават великодушни лихви - сред 12 и 36 %. Нямало е право изобщо да ги пазят тези портфейли и да дават рента без да са лицензирани в Щатите - знаете че 8 щата водят следствие тъкмо заради тази причина, акцентира Добрев. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР