Надявам се да влезем в ритъм в следващите дни с

...
Надявам се да влезем в ритъм в следващите дни с
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Надявам се с ГЕРБ да влезем в ритъм със смените на шефовете на регулаторите

Надявам се да влезем в темп в идващите дни с ГЕРБ-СДС за промените на шефовете на регулаторите, сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия съпредседателят на парламентарната група на " Продължаваме промяната - Демократична България " Атанас Атанасов. Според него би трябвало да се търсят кандидатури, допустими и за двете политически сили, като не се залага на квотен принцип.

Изказването идва на фона на, че " Продължаваме промяната - Демократична България " желаят да сложат свои хора в регулаторите.

" Даваме си сметка, че несъмнено има разочаровани наши последователи, само че огромната цел беше да има работеща държавно управление, с цел да се придвижат значими законопроекти ", сподели Атанасов, в отговор на въпрос.

По мотив рецензиите, че за претендент за кмет на София " Продължаваме промяната - Демократична България " и " Спаси София " са издигнали потомък на хора, работили в Държавна сигурност той разяснява: " Най-лесното факсимиле е, че децата не дават отговор за дейностите на родителите си. Не би трябвало да се ползват способите от времето на комунизма, когато децата бяха преследвани, поради родителите си. Това е младеж, потвърдил, че може да ръководи ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР