Надявам се да няма разбити глави. С тези думи пред

...
Надявам се да няма разбити глави. С тези думи пред
Коментари Харесай

Горанов: Бюджет 2024 е крайъгълен камък за властта, дано да няма разбити глави


Надявам се да няма разрушени глави. С тези думи пред Нова телевизия някогашният финансов министър Владислав Горанов разяснява бюджета .

Асен Василев сбъркал с връзката, по мнението му. Именно макрорамката ще е крайъгълен камък за ръководството , по думите му. Рисковете пред бюджета оставят, счита Горанов. 3% недостиг е рискова игра за вливането в Еврозоната .

Въпросът е дали и по кое време това несъвършенство в сглобката ще избие някъде, акцентира някогашният финансов министър. Правителството е на Политическа партия, съгласно него, а Демократична България са им придворни дами. Напрежението ще е налице, до момента в който Борисов не се събере и не предяви искания, сподели Владислав Горанов. В ГЕРБ има напрежение поради неговата приемливост, стана ясно от коментара му. Обществото няма самообладание да изчака до март, уверен е той за ротацията.
 Сглобката оцеля, схванаха се за дерогацията и бюджета
Сглобката оцеля, схванаха се за дерогацията и бюджета

ГЕРБ, ПП/ДБ и Движение за права и свободи са се обединили към няколко съществени точки

Движение за права и свободи не би трябвало да има присъединяване в ръководството, тъй като ще останем без съпротива, счита Горанов. Има нещо гнило в Дания, съобщи той по отношение на дерогацията на Лукойл. За мен няма неприятен газ и добър нефт, добави някогашният министър на финансите. Демократична България не демонстрират никакъв темперамент към всяка дивотия на Политическа партия, уточни още Горанов и им пожела да се намерят някой ден. Ако, това ще е гражданска война , сподели той.

Бившият министър не се тормози от завръщането на Васил Божков в България.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР