Надявам се да има вот на недоверие. Такъв беше изразения

...
Надявам се да има вот на недоверие. Такъв беше изразения
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Подкрепата на Възраждане за вота на недоверие се оказа декларативна

" Надявам се да има избор на съмнение. Такъв беше изразения ангажимент на 3-те партии: Българска социалистическа партия, Възраждане и Има Такъв Народ. За страдание на процедура поддръжката на Възраждане се оказа декларативна. Когато трябваше да съберем подписите и да ги внесем откакто бяхме съгласували претекстовете по вота - тогава получихме единствено 1 от нужните 3 листата с подписи от Възраждане. Това демонстрира, че те нямат желание този избор да бъде внасян преди изборите. С този си ход те на процедура поддържат ръководството. Важно е да се знае какъв е характера на ръководството. " Това съобщи националният представител от Българска социалистическа партия Атанас Зафиров в ефира на Българска национална телевизия.
Той изясни, че част от претекстовете в първия избор участват и в сегашния, който социалистите желаят да внесат. " Защото положението на българската енергетика е част от положението на българската национална сигурност. Няма нищо по-логично от това да надградим. Цялото българско общество усеща какъв брой съществени са претекстовете за този избор. Виждаме какъв брой огромно напрежение има в обществото и по тази причина е изцяло необяснимо държанието на Възраждане, които отхвърлят през днешния ден и незабавно да внесем този избор, с цел да може по-бързо да бъде свалено това предателско държавно управление ", добави социалистът.
" Това би означавало, че българското Народно заседание ще е съответно на настроенията на обществото. Проблемите са доста съществени и това, което слагаме е безусловно съответстващо на положението на българската национална сигурност сега. Очакваме солидна поддръжка и държанието на Възраждане е необяснимо. Работата на опозицията е да търси слабостите на едно ръководство и да ги демонстрира. И няма нищо по-логично това да се случва в Народното събрание. Ние по тази причина критикувахме решението за излизане във почивка по време на предизборната акция. Проблемите в националната сигурност в действителност са доста и ние настояваме за незабавни ограничения. Те минават през избор на съмнение, оставка на това държавно управление и търсене на решение. Аз се надявам да бъде образувано едно ръководство, което да е съответно на действителностите сега - включително и геополитическите. Тъй като сме очевидци на доста провокации и спорове, някои от които наоколо до нашата граница. А в това време безусловно несъответстваща политика от страна на държавното управление. Основният поръчител за териториалната целокупност и суверенитета е положението на българските въоръжени сили. В момента вместо да бъдат развивани - това политическо управление на Министерство на защитата прави тъкмо противоположното. То понижа боеспособността ", разяснява Зафиров за дейностите на ръководещите в бранш защита.
По думите му локалните избори са главната хранителна среда на корупционния модел на ГЕРБ, който се преповтаря на всеки идващ парламентарен избор. " Това са кметовете на ГЕРБ, локалните феодали, които генерират този модел и основават парични потоци. Хората би трябвало да знаят кой на процедура възпроизвежда този модел. Трябва да знаят, че тези политически еднодневки, които пристигнаха с упоритостта да трансформират този модел - в този момент ръководят с него. И на процедура в устрема си да продължат да са ръководещи - те пробват да се вкопаят и в локалната власт. В момента се задава доста сериозна мигрантска рецесия, а това ще окаже мощен напън и върху България. Абсолютно несъответстващи дейности от страна на държавното управление - министър Тагарев декларира, че е пратил 50 военнослужещи на границата. И това в условия на безусловно дискредитирано преградно оборудване. Ври и кипи в гората към границата, а ние сме очевидци по какъв начин държавното управление освен не взима ограничения, само че като че ли и предизвиква този развой ", добави депутатът от Българска социалистическа партия.
" Ясно е, че анулацията на дерогацията ще удари по джоба на всеки български жител. Парадоксалното тук е, че даже нашите европейски сътрудници схванаха какъв брой е нужна дерогацията. А в този момент има риск тя да бъде изцяло неразрешена. ", сподели в умозаключение Атанас Зафиров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР