Надявам се да има среща и разговори с ГЕРБ, не

...
Надявам се да има среща и разговори с ГЕРБ, не
Коментари Харесай

Христо Иванов се моли да има среща с ГЕРБ, имал въпроси към Габриел

„ Надявам се да има среща и диалози с ГЕРБ, не би трябвало да се отхвърляме от напъните да имаме държавно управление, несъмнено отчитайки рестриктивните мерки, които са ясни и на първата политическа мощ. Искам да видя дали има основни хрумвания за дълбока промяна в правосъдната система “.

Това разгласи пред публицисти в Народното събрание водачът на Демократична България Христо Иванов.

Според него би трябвало да се откри метод да има държавно управление, „ да не отиваме на избори, само че и да имаме правосъдна промяна “.

„ Смятам, че диалозите за това да се откри решение в границите на авансово известните ни ограничавания – да не подкрепим първия, би трябвало да продължат ”, съобщи още той.

Според Иванов е мощна и сериозна поръчката с настояването за премахване на основния прокурор Иван Гешев.

„ И тя се носи с нашата поддръжка. Въпросът е по какъв начин си представяме оня състав на Висш съдебен съвет да се произнесе обективно, с цел да имаме този резултат и каква е концепцията на Мария Габриел и ГЕРБ да се промени Висш съдебен съвет и цялата правосъдна система ”, надява се да научи Иванов, който няма алтернатива да я попита персонално, тъй като в случай че отиде на среща без съдружните си сътрудници, може да тръгнат тълкования (както изясни Николай Денков).

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР