Надявам се да има смирение, диалог и разум. Има най-различни

...
Надявам се да има смирение, диалог и разум. Има най-различни
Коментари Харесай

Президентът: Ако не се избере председател, ще се блокира връчването на мандата

" Надявам се да има примирение, разговор и разсъдък. Има най-различни оферти, само че всичко зависи от разговора и разбирателството сред партиите. Ако не се избере ръководител, разбирате че това ще блокира целия развой по съвещания и връчване на мандата ", сподели Радев.

 

Президентът Румен Радев през днешния ден взе отношение по обвиняванията на македонския си сътрудник Стево Пендаровски, който по-рано през днешния ден съобщи, че от няколко години двамата не са имали градивен разговор.

" Поне 10 пъти съм канил Пендаровски да посети България. Дори на 1 октомври съм съдействал РСМ да получи финансова помощ от Европейски Съюз за електричество. Аз разбирам болката на президента на РСМ, че аз бях индивидът, който преди 2 година сложи пред европейските институции казуса за правата на македонските българи ", съобщи президентът, съобщи през днешния ден.бг.

" Аз съумях да работя с всички европейски институции, тъй че вписването на македонските българи да стане наложително за начало на договарянията ", добави Радев.

" Президентът на Северна Македония би трябвало да осъзнае, че това е в интерес на неговата страна, с цел да скъса с идиогените на тоталитарното минало и да премине към демократизиране към страната ", съобщи президентът, откакто депутатите не съумяха да изберат ръководител на Народно събрание.

" Моите порти постоянно са отворени за него ", съобщи Радев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР