Надявам се да има позитивен сценарий, политиците не трябва да

...
Надявам се да има позитивен сценарий, политиците не трябва да
Коментари Харесай

Плевнелиев: Ситуацията е взривоопасна

Надявам се да има положителен сюжет, политиците не би трябвало да мислят за тяснопартийните си ползи, а за страната. Отношенията сред и водачите на тази форма на съдействие сред партии с общи ползи в геополитиката са неразбираеми - няма доверие, няма разговор, обстановката е взривоопасна.

Това разяснява в " Панорама " по Българска национална телевизия президентът на България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев.

Дойде часът на Мария, да поеме отговорност и да работи като мост сред тези сътрудници, които доста мъчно се схващат, сподели той.

По думите му има ненужно напрежение и от двете страни.

" Дай боже да се поздравим, че ще имаме договаряния за коалиция по европейски - дали ще бъде съдружно съглашение или проект за деяние , Мария Габриел би трябвало да го изкове и да откри единодушието по него ", добави Росен Плевнелиев.

Според него разликите са големи, само че България не заслужава да изпадне във фаза на неустойчивост.
 Росен Плевнелиев: Не може, няма и не трябва да има избори 2в1
Росен Плевнелиев: Не може, няма и не трябва да има избори 2в1

Съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски получава като изпълнителен шеф властта в България

" Властта е споделена и всички би трябвало да създадат крачки обратно. Без никакво подозрение без поддръжката от Движение за права и свободи някои решения нямаше да минат ", сподели още Росен Плевнелиев.

Не може, няма и не трябва да има избори 2в1 - предварителни парламентарни избори дружно с европейските избори през лятото. Това съобщи в края на февруари Плевенелиев. 

Чудесният печеливш от едни избори ще бъдат " Възраждане " и партиите към президента Румен Радев. Нищо положително не ги чака евроатлантическите партии, в случай че отидат на нови предварителни парламентарни избори, предизвести Плевнелиев.

Тогава той изрази възмущението си от ниската политическа просвета в Народното заседание - кой на кого седял в скута, делкания и сглобки. Народът не чака хулиганско отношение от членовете на Народното събрание. Предстоят едни доста огромни, значими и исторически решения освен в България. Бойко Борисов и Христо Иванов са по-възрастните в стаята, в която едни деца се бият и се раздават юмруци, като те двамата не би трябвало да позволяват да има нови избори изключително в обстановка, че ще има нова Европейска комисия и промени в НАТО, настоя Плевнелиев.
 Габриел и Денков под обстрела на свои и съпротива
Габриел и Денков под обстрела на свои и съпротива

В рамките на процедурата по блицконтрол
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР