“Надявам се чрез повече дипломатичност и диалог да успеем да

...
“Надявам се чрез повече дипломатичност и диалог да успеем да
Коментари Харесай

Габровски: Надявам се на общи точки чрез диалог; Янев: Готови сме за разговор

“Надявам се посредством повече дипломатичност и разговор да успеем да потърсим общите точки, с цел да може България да излезе от рецесиите, в които се намира и да се избегнат последващи избори ”. Това съобщи проф. Николай Габровски при започване на диалозите за държавно управление с Български напредък.

“В този разговор би трябвало да се търсят решения за българските жители, а в това стои задачата да се сътвори държавно управление. С сдържан звук, ние сътворяваме условия за разговор, ние сме подготвени за диалози. Ако първият мандат е несполучлив, ще продължим по реда, тъй като ние имаме вяра в концепцията България да има държавно управление при ясни условия и правила. Надявам се, че ще бъдем в положение да обсъдим на какви правила ще можем да образуваме държавно управление ”, съобщи Стефан Янев, водачът на Български напредък.

„ На първо място би трябвало да се обединим, тъй като няма да имаме опция да осъществяваме ограниченията по ПВУ, влизането ни в Шенген, както и Еврозоната- това са целите за нас ”, посочи проф. Габровски.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР