Надявам се, че всяка нация ще разбере, че санкционирането по

...
Надявам се, че всяка нация ще разбере, че санкционирането по
Коментари Харесай

Майкъл Помпео: Санкциите по Магнитски“ са сериозно нещо

Надявам се, че всяка нация ще разбере, че санкционирането по закона " Магнитски " е нещо съществено и е съществено доказателство, че съответен човек има държание, което никоя страна не би одобрила ", декларира в изявление за вестник " Сега " някогашният държавен секретар на Съединени американски щати и някогашен шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Майкъл Помпео.

" Законът " Магнитски " в Съединени американски щати не се употребява като инструмент за американски морал и американски правосъден развой без задълбочено изследване. Не го използваме доста постоянно ", споделя още някогашният държавен секретар на Съединени американски щати.

Помпео, който сега е ръководител на Консултативния съвет на Linden Energy LTD, която закупи 50% от ``Овергаз Инк " АД, беше тази седмица в София, с цел да приказва пред членове на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). На срещата той прикани за рандеман на шистов газ в България и акцентира, че този газ е " по-чист от съветския ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР