Надявам се, че тя има чувство за хумор, заяви водещата

...
Надявам се, че тя има чувство за хумор, заяви водещата
Коментари Харесай

Юлиян Константинов обиди жестоко бившата си съпруга в ефир

" Надявам се, че тя има възприятие за комизъм ", съобщи водещата Гала на предаването " На кафе " във вторник, откакто Юлиян Константинов - един от панелистите в студиото, разгласи някогашната си жена Юлия за по-страшна от акула. Направи го в подтекста на една от любопитните вести, които обсъждаха с сътрудниците му. Дали майката на двамата му пораснали сина е посрещнала препратката с усмивка, няма по какъв начин да се знае. 

Факт е, че Юлиян я изстреля изненадващо с необятна усмивка, която евентуално акцентира, че става дума за хумореска. И въпреки всичко той не за първи път загатва отчаяние. Преди време Юлиян Константинов показа, че след развода гласът му се върнал. Инфлуенсъри пуснали детето си да плува измежду акули – това бе новината, която разискваха в панела в " На кафе " и стана мотив за шегата на оперния артист.

" Аз се сещам един миг, в който бих пуснал децата си по този метод. Ако до тях е някогашната ми жена, нито една акула няма да остане в близост ", съобщи Константинов и сътрудниците му прихнаха да се смеят.

Иначе той постоянно е бил сбит, когато става въпрос за персоналния му живот. Сигурно за това никой не разбра по кое време е съумял да се разведе. Изненадата бе огромна, когато преди време Юлиян заяви новината в границите на собствен коментар в предаването " На кафе ". Съвсем не беше целеустремено. Направи го отново посредством отпратка към персоналния си живот. Покрай следващото разискване в панела, оперният артист ненадейно включи и " някогашната си жена ". А до преди този момент никой не знаеше, че е с подобен статут.

Вестта за развода на оперния артист, обявена обществено посред другото в тв ефира, бързо обиколи медиите и създаде няколко слуха. Сред тях бе и този за невярност от страна на оперния артист. Каква е повода за развода, продължава да е тайнственост. Впечатлението обаче е за влошени връзки. Дори шегата на Юлиян за акулите надали може да е индикатор за помиряване и топли усеща. Още повече, че напролет на предходната година оперният артист показа при своя медийна изява, че разводът изиграл огромна роля за връщането на мощния му глас. " Разведен съм и това, че не пребивавам с жена ми от 3 години, ми върна гласа. Не имам вяра в отрицателните сили, които вървят към наличието на някои хора, само че не намирам друга логичност за това, че към този момент имам глас ", сподели Юлиян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР