Надявам се, че тя има чувство за хумор, отвърна водещата

...
Надявам се, че тя има чувство за хумор, отвърна водещата
Коментари Харесай

Юлиян Константинов пусна груба шега срещу бившата си в ефир

" Надявам се, че тя има възприятие за комизъм ", отвърна водещата Гала на " На кафе " по време на едно от предаванията предходната седмица, откакто Юлиян Константинов разгласи някогашната си жена Юлия за по-страшна от акула. Направи го в подтекста на една от любопитните вести, които обсъждаха с сътрудниците му. Дали майката на двамата му пораснали сина е посрещнала препратката с усмивка, няма по какъв начин да се знае.

Факт е, че Юлиян я изстреля изненадващо с необятна усмивка, която евентуално приказва за опит за смешка от негова страна.

Константинов не за първи път загатва за обтегнатите връзки сред него и някогашната му жена. Преди време Юлиян Константинов показа, че след развода гласът му се върнал. " Инфлуенсъри пуснали детето си да плува измежду акули " – това бе новината, която разискваха в панела в " На кафе " и стана мотив за шегата на оперния артист.

" Аз се сещам един миг, в който бих пуснал децата си по този метод. Ако до тях е някогашната ми жена, нито една акула няма да остане в близост ", съобщи Константинов и сътрудниците му прихнаха да се смеят.

Иначе той постоянно е бил сбит, когато става въпрос за персоналния му живот. Заради което може би и никой не разбра по кое време е съумял да се разведе. Изненадата бе огромна, когато преди време Юлиян заяви новината в границите на собствен коментар в предаването " На кафе ". Съвсем не беше целеустремено. Направи го отново посредством отпратка към персоналния си живот. Покрай следващото разискване в панела, оперният артист ненадейно включи и " някогашната си жена ". А до преди този момент никой не знаеше, че е с подобен статут.

Вестта за развода на оперния артист, обявена обществено посред другото в тв ефира, бързо обиколи медиите и създаде няколко слуха. Сред тях бе и този за невярност от страна на оперния артист. Каква е повода за развода, продължава да е тайнственост. Впечатлението обаче е за влошени връзки. Дори шегата на Юлиян за акулите надали може да е индикатор за помиряване и топли усеща. Още повече, че напролет на предходната година оперният артист показа при своя медийна изява, че разводът изиграл огромна роля за връщането на мощния му глас. " Разведен съм и това, че не пребивавам с жена ми от 3 години, ми върна гласа. Не имам вяра в отрицателните сили, които вървят към наличието на някои хора, само че не намирам друга логичност за това, че към този момент имам глас ", сподели Юлиян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР