Надявам се, че сте прекарали добре Деня на благодарността. Знам,

...
Надявам се, че сте прекарали добре Деня на благодарността. Знам,
Коментари Харесай

ГРЕГ ГУТФЕЛД: Западната цивилизация е на ръба на колапса под разделената нация на Байдън

Надявам се, че сте прекарали добре Деня на благодарността. Знам, че го направих. Тези нюйоркски гълъби в действителност са много вкусни. Сега, защото е празничен уикенд, взех решение да запазим нещата хубави и леки.

Нека поговорим за гибелта на западната цивилизация. В неволя е, хора. да Нещата на Запад тези дни са съвсем толкоз постоянни, колкото Крис Кристи на топка за извършения. За страдание множеството хора или не го осъзнават, или просто не им пука. Е, за всеки, който не го интересува, повярвайте ми, скоро ще ви е грижа. Защото страж на западните полезности постоянно е била Америка, само че в този момент не толкоз. Нека си признаем, ние сме нация, която се стопява, в случай че смарт телефонът ни се изтощи.

Така че се огледайте към себе си, изключително към нашите младежи. Виждате ли нация, способна да отстоява себе си, изключително когато е ръководена от човек, който безусловно не може да устои самичък? Все още ли смятате, че сме в положение да защитим системата, която е излекувала по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР