Надявам се, че няма да пробват да ни сервират втора

...
Надявам се, че няма да пробват да ни сервират втора
Коментари Харесай

Асен Василев отказва втора порция държавата фалира

" Надявам се, че няма да пробват да ни сервират втора серия от " страната банкрутира " и " ще умрем от мраз " . С остра позиция съпредседателят на Политическа партия Асен Василев и до тази заран финансов министър дава отговор на брифинга, даден през днешния ден от наследничката си на поста в МФ.

Представяйки назначения от нея нов началник на Митниците, , че фискалният запас на страната е с съвсем 3 милиарда по-малко от оповестения преди седмица.

От Политическа партия " Продължаваме Промяната " показват обаче обстоятелствата и насочат съвета, да се гледат цифрите и когато това се прави - в края на месеца . Резервът в края на март е бил 9.9 милиарда лева

Направени са огромни заплащания при започване на април:
1.6 милиарда към БЕХ 1.5 милиарда за погашение на пенсиите през април.
Очакваните данъчни доходи през април са 3.9 милиарда лева . Те ще дойдат на 14-ти (ДДС) и след 25-ти (Данък върху приходите на физическите лица и осигуровки).

Заради тази цикличност запасът се мери постоянно към края на месеца, тъй че - в края на април се чака той да е отново над 9 милиарда лева

" Трудно ми е да допускам, че госпожа Петкова, която също получава ежедневните информации от дирекция " Държавно Съкровище " не знае тези обстоятелства ", разяснява още Асен Василев.
 Великденски добавки или нарастване на пенсиите?
Великденски добавки или нарастване на пенсиите?

Асен Василев: Защо разделяме пенсионерите?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР