Надявам се, че новосформираното правителство в България ще има по-конструктивна

...
Надявам се, че новосформираното правителство в България ще има по-конструктивна
Коментари Харесай

Дуда в Скопие: Ако България продължи да казва „не” на РС Македония, аз лично се ангажирам да ви помогна

Надявам се, че новосформираното държавно управление в България ще има по-конструктивна позиция по отношение на присъединението на районен съд Македония към Европейски Съюз. Ако България продължи да реагира неконструктивно и каже „ не ” за влизането на районен съд Македония, аз персонално ще беседвам и ще се наемам с правенето на документ, който да улесни да се справите с въпроса за присъединението към Европейски Съюз. Това съобщи през днешния ден президентът на Полша Анджей Дуда по време на формалното си посещаване в Скопие, оповестява МИА.

„ Република България към момента е в избирателен развой и новото държавно управление към момента не е образувано. През идващия интервал се чакат резултатите от целия този избирателен развой. Надявам се, че новосформираното държавно управление в България ще има по-конструктивна позиция във връзка с присъединението на Република Северна Македония към Европейски Съюз ", показва полският президент.
Експерт: " Продължаваме промяната " не познава обстановката с районен съд Македония и дава рискови сигнали
В частта си за външна политика, програмата на „ Продължаваме промяната “ е забавна, само че има някои леко тревожни детайли, тъ...

" В този миг желая да кажа, че Полша дава своята безрезервна поддръжка на Република Северна Македония за присъединение към Европейски Съюз и тук бих желал да заявя обществено, че в случай че Република България продължи да реагира неконструктивно, т.е. да каже „ не ” на участието на Северна Македония, аз персонално ще се изправя и ще се наемам с изработването на пътна карта или документ, който да служи на районен съд Македония да се оправи по-лесно с въпроса за присъединението към Европейски Съюз ”, сподели Дуда в отговор на журналистически въпрос по време на взаимната конференция с македонския президент Стево Пендаровски в Скопие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР