Надявам се, че макар и по трудния начин българските политици

...
Надявам се, че макар и по трудния начин българските политици
Коментари Харесай

Румен Радев: Очаквам ЦИК, правителството и МВР да гарантират автентичния глас на българите на вота

„ Надявам се, че въпреки и по сложния метод българските политици към този момент са осъзнали, че компроматната война и фокусирането върху политиката на отрицанието, а не върху съзиданието, вкарва България в задънена улица. “

„ Ще ме видите на място, от което ще работя за жителите. Ще последвам евроатлантическия път “, добави той

Това сподели пред публицисти президентът Румен Радев в Гурково, където е във връзка 50 години от оповестяването на обитаемото място за град.

Той уточни, че легитимността на политиците се основава върху доверието на жителите и честността на вота.

 Почина журналистът Иван Гарелов България 2 мин. Почина журналистът Иван Гарелов  Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “ Съдържание от партньори 2 мин. Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “  В неопределеност от три дни: Издирват 76-годишна жена с деменция България 1 мин. В неопределеност от три дни: Издирват 76-годишна жена с деменция  Наем от 50 000 лв. годишно: Как наподобяват от вътрешната страна сараите на Ахмед Доган в България 1 мин. Наем от 50 000 лв. годишно: Как наподобяват от вътрешната страна сараите на Ахмед Доган в " Бояна "  Българин умря след спор с личния състав на хотел в Турция Светът 2 мин. Българин умря след спор с личния състав на хотел в Турция  Тази сутрин 3 мин. " Елитен затвор ": Инвеститор на комплекс слага скоби на коли, отхвърля достъп на живеещите в него  Вижте кои са новите водещи на „ Преди обед “ по bTV България 3 мин. Вижте кои са новите водещи на „ Преди обед “ по bTV  Хубаво време до четвъртък, след това захлаждане Тази сутрин 1 мин. Хубаво време до четвъртък, след това захлаждане  Почина журналистът Иван Гарелов България 2 мин. Почина журналистът Иван Гарелов  Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “ Съдържание от партньори 2 мин. Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “  В неопределеност от три дни: Издирват 76-годишна жена с деменция България 1 мин. В неопределеност от три дни: Издирват 76-годишна жена с деменция  Наем от 50 000 лв. годишно: Как наподобяват от вътрешната страна сараите на Ахмед Доган в България 1 мин. Наем от 50 000 лв. годишно: Как наподобяват от вътрешната страна сараите на Ахмед Доган в " Бояна "  Българин умря след спор с личния състав на хотел в Турция Светът 2 мин. Българин умря след спор с личния състав на хотел в Турция  Тази сутрин 3 мин. " Елитен затвор ": Инвеститор на комплекс слага скоби на коли, отхвърля достъп на живеещите в него  Вижте кои са новите водещи на „ Преди обед “ по bTV България 3 мин. Вижте кои са новите водещи на „ Преди обед “ по bTV  Хубаво време до четвъртък, след това захлаждане Тази сутрин 1 мин. Хубаво време до четвъртък, след това захлаждане

„ Още един път желая да подчертая, че чакам и Централната изборна комисия (ЦИК) и държавното управление, и изключително Министерство на вътрешните работи да подсигуряват, че точно достоверният глас на българите, а не купения и корпоративен избор ще дефинират нашето бъдеще “, добави президентът.

Призовавам битката с купения и следен избор да бъде издигната като приоритет, сподели президентът

В рамките на визитата, което е по покана на кмета на Гурково, президентът организира среща и с управлението на общината.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР