„Надявам се, че каквото и да е произнасянето днес, няма

...
„Надявам се, че каквото и да е произнасянето днес, няма
Коментари Харесай

Дерменджиев: Гешев трябва да пази закона, а го погази многократно

„ Надявам се, че каквото и да е произнасянето през днешния ден, няма да се постави завършек на напъните. Тези старания би трябвало да бъдат ориентирани към осъществяване на същинска промяна. Ако, той ще сложи въпроса дали самият съвет няма началник и дали това не е господин Гешев”, сподели още Демерджиев.

По думите му правосъдната промяна би трябвало да бъде призната по-бързо.

„ Очаквам през днешния ден да се организира пълностоен спор по настояванията, импортирани от министър Йорданова. Те са добре обосновани, показани са доста доказателства. Надявам се този спор да осветли огромна част от проблемите, сложени в това искане”, изясни още някогашният министър на правораздаването.

„ Заемането на един пост не би трябвало да бъде самоцел. Човек би трябвало да заема един пост, когато е уверен, че това е верният пост, вярната обстановка, в която може да свърши нещо потребно. Това, което сме коментирали с премиера Кирил Петков, е че той вижда в мое лице човек, подобаващ да реализира битката с корупцията по високите етажи на страната. Не сме коментирали съответни постове”, разясни Демерджиев.

И добави, че не знае за какво КПКОНПИ няма определен нов ръководител.

„ Имам терзания, че този орган продължава да бъде ръководен от индивида, който го напусна”, сподели Демерджиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР