Надявам се бъдещият енергиен министър да не се върне към

...
Надявам се бъдещият енергиен министър да не се върне към
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Газът от Газпром, освен всичко друго, е по-скъп

Надявам се бъдещият енергиен министър да не се върне към нов контракт с "Газпром "

"Силно се надявам бъдещият енергиен министър да не се върне към нов контракт с "Газпром ", обяснявайки, че няма от кое място другаде да откри газ. Газ има. Газът от "Газпром ", с изключение на всичко друго, е по-скъп от различните доставки. И се надявам нечия обич към Русия да не надделее в името на националния интерес ". Това сподели в предаването „ Твоят ден " на Ивайло Мирчев от Демократична България, визирайки бъдещия длъжностен кабинет.

По думите му: "Ние би трябвало да си извоюваме енергийната самостоятелност не просто от Русия, а да не подвластен нито от Съединени американски щати, нито от някой различен ".

Демократична България не са задоволени от развиването на политическата обстановка и предварителните избори в изискванията на рецесии, само че могат да гледат съидейниците си в очите.

„ Демократична България опита да бъде разсъдъка в тази коалиция, опита да направи допустимо не да се движи от някакви момчешки конфликти като в детската градина, а от целите на страната. Изключително мъчно ни беше. Тя и обединението беше трудна”, уточни Мирчев.

Той разяснява и явяването на Демократична България на идните избори.

"Предложихме на Политическа партия общо явяване, като считаме, че това е най-логично. Изпълнителният съвет на „ Да, България” предложи на Националния Съвет и той ще разиска. Логиката е да предложим на хората един огромен политически индивид, в който да не предаваме очакванията от 2020 година”.

Депутатът напомни общността, излязла тогава на площадите с очаквания, които, съгласно него, не могат да се захвърлят с лека ръка. Затова Политическа партия, Демократична България, Ние идваме и въобще – всички в спектъра, които са имали нещо общо с този митинг Мирчев счита, че би трябвало да излязат като една мощ на тези избори. „ Ще е тъжно, в случай че това не се случи”, сподели той и уточни към тези политически обединения и други официални и неофициални цивилен организации, като „ Правосъдие за всеки” и „ Боец”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР