Надя Миткова е най-красивата ромка! Смуглата красавица успя да се

...
Надя Миткова е най-красивата ромка! Смуглата красавица успя да се
Коментари Харесай

Надя е най-красивата ромка у нас

Надя Миткова е най-красивата ромка! Смуглата хубавица съумя да се пребори да постави на главата си короната в състезанието " Мис Василица ", който се организира във Видин.

Заради пандемията от ковид конкуренцията за красота беше в двегодишна пауза, само че преди дни се завърна и ромите още веднъж имат най-красивата си госпожица.

 

 Надя получи корона и букет

Надя получи корона и букет

Надя съумява да пребори конкуренцията на още 12 девойки. В първата част на състезанието девойките дефилират пред многочислената и колоритна аудитория в спортно-елегантно облекло, а по-късно поставят и формалните облекла. Кулминацията на вечерта настава, когато претендентките за купата би трябвало да покажат какъв брой положително е театралното им държание и завъртат кръшни танци. Настроение не липсва - оркестър извършва ритмични части, които повдигат духа освен на участничките, само че и на журито и публиката.

 

 Мис Василица целува баба си

Мис Василица целува баба си

До върха се допира само Надя Миткова, която още от началото феновете харесват като любимка.

" Много съм разчувствана! Изобщо не чаках да печеля. Мечтая да стана ортодонт ", едвам съумява да събере мирис и да изрече новоизбраната Мис Василица.

 

 Танците са част от конкуренцията

Танците са част от конкуренцията

" Надя е най-хубавата внучка на света! А и най-хубавата ", споделя просълзена бабата на момичето. А нейният дядо прибавя: " Да е жива и здрава, бъдещето е пред нея ".

Подгласнички на Надя ставата Ани Димитрова и Елза Димитрова. За " Мис Талант " е отличена Йоана Стефанова. Корона получава и най-малката участничка - Надя Борисова, която е същинска хала на дансинга и надминава по придвижвания по-големите си съпернички за купата.

 

 Отличия има и за други девойки

Отличия има и за други девойки

Състезанието за най-красива ромка се организира в огромна зала, а разположението на масите и украсата на моменти наподобяват на образуване на огромна женитба. За гостите има почерпка, а един от мощно прочувствените моменти е, когато състав от национални танцьори извършва фолклорен танц като привет за всички присъстващи.

 

 Конкурсът се отличава с доста нюанс

Конкурсът се отличава с доста нюанс

Очакванията са състезанието да продължи да се организира и следващата година, като се разчита на частни донори за неговото битие. Община Видин също интензивно се включва в организацията, като изпраща свои специалисти да членуват в журито и обезпечава премия за ромките хубавици.

Подобен другоземен конкурс се организира през предходната година и в Петрич. Тогава 14-годишната Дженифър Огнянова беше провъзгласена по едно и също време за Мис Ромка 2022 и Принцеса на махалата. 170-сантиметровата победителка призна, че заниманието й е да спортува, само че най-голямата й цел в живота е да успее да приключи учебно заведение. Всъщност съвсем всички от 9-те участнички споделиха, че фантазията им е да съумеят да минат през всички класове на междинното обучение, написа " България Днес ".

" Не чаках да печеля! След като завърша учебно заведение, желая да стана професионална гримьорка и здравна сестра. Пожелавам доста здраве и шанс на всички ", съобщи чистосърдечно тогава

Дженифър, откакто беше оповестена за най-красива ромка. Освен короната 14-годишната госпожица получи златен пръстен, 100 лв. и дарове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР