Надя и Мария се заловили сами да сменят гумата, но

...
Надя и Мария се заловили сами да сменят гумата, но
Коментари Харесай

Мъжка Постъпка! Полицай Спечели Сърцата На Цяла България С Това, Което Направи! Ето Снимки!

Надя и Мария се заловили сами да сменят гумата, само че не съумели. Дълго време никой не спрял да им помогне. До момента, в който видели полицейска кола. Кварталният служител на реда от Бобов дол Ивайло Рангелов се озовал инцидентно на мястото. „ Момчето слезе от патрула, аз изтичах до него и му обясних, нали че сме в неволя. Той с една необятна усмивка сподели " Добре, единствено ми кажете,че имате крик и гума и всичко ще се оправи ”, споделя Надя пред Нова телевизия. „ Това съгласно мене е човешко обвързване, това няма никакво значение,че съм полицейски чиновник.

Всеки е задължен, когато има опция да прави някаква доброта. Аз смених гумата може би за 4-5 мин ”, съобщи Ивайло Рангелов от районното полицейско ръководство в Бобов дол. Тези минути обаче се оказали задоволителни да впечатлят двете дами. „ Постнахме това с цел да изразим признателност към него персонално ”, изяснява Мария и счита, че мнението на мнозина към служителите на реда е безпричинно. Самият Ивайло не се усеща воин.



„ Притесняваме ме това, че доста хора обръщат внимание и го имат за мъжество, а не би трябвало да е по този начин ”, съобщи той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР