Надвиснали улични лампи притесняват жители на Кършияка. За това сигнализираха

...
Надвиснали улични лампи притесняват жители на Кършияка. За това сигнализираха
Коментари Харесай

Улични лампи в Кършияка висят над главите и колите на хората, въпрос на време е да паднат

Надвиснали улични лампи тормозят поданици на Кършияка. За това алармираха читатели на TrafficNews , които живеят на ул. „ Неофит Рилски ” в регион „ Северен ”.
Прочетете още
Те описаха, че някои от лампите, ситуирани на улицата са огънати и е въпрос на време при по-силен вятър или стихия да се стоварят върху пешеходец или върху паркираните коли по улицата.

„ От известно време виждаме, че някои от лампите са счупени, или най-малко по този начин наподобяват. Наклонени са и то тъкмо над колите ни и в действителност считаме, че е въпрос на време да паднат върху нещо или някого и да се случи сериозен случай. Има доста жици, по които минава ток и са завързани за лампите, в случай че паднат ще завлече и тях и ще стане смут ”, разясняват читателите ни.



По този мотив предадохме сигнала до Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “, откъдето обявиха, че ще се извърши инспекция на място и при потребност ще бъде подхваната замяна на осветителните тела.  

От там прибавиха, че в случаите, в които жителите желаят да подадат сигнали свързани с улично осветяване, могат да го създадат на телефонен номер 032 620 330, който работи непрекъснато.

В случай, че няма връзка с дежурен оператор, жителите могат да оставят на електронния секретар известия, които навреме се прослушват и се подхващат съответните ограничения.

Снимки:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР