Надстрояват с един етаж сградата на Лъчелечебния център във Враца,

...
Надстрояват с един етаж сградата на Лъчелечебния център във Враца,
Коментари Харесай

Местният парламент реши: Изграждат втори Лъчелечебен център във Враца

Надстрояват с един етаж постройката на Лъчелечебния център във Враца, стана ясно от постоянното съвещание на локалния парламент, което се организира онлайн.
Общинските съветници единомислещо поддържаха надстрояването, което ще способства за по-качествено лекуване на пациентите.
„ На процедура там ще се построи втори Лъчелечебен център, който преследва два резултата. Първият е да се удвои броят на пациентите, които минават през болничното заведение и вторият-да няма интервал на застой, т.е. в нито един миг линейният ускорител да не стопира да работи. Когато има годишна профилактика нашият център не работи, а когато са два, пауза в лекуването на хората няма да има “, счита ръководителят на Общински съвет-Враца Владимир Христов.
Предвижда се обособяването на пространства за пациенти и медицински личен състав от Отделението по лъчелечение при „ КОЦ-Враца “ ЕООД, а с пристрояването да се обезпечи втори бункер за разполагане на линеен ускорител Приблизителната планирана стойност на надстрояването е в размер на 1 000 000 лева, приблизителна планирана стойност на пристройката е 300 000 лева, а приблизителната планирана стойност на линейния ускорител е 5 500 000 лева, като за разходването на тези суми се желае и позволение по реда на чл.10, ал.1, т.22 от Наредбата за реда за практикуване на правата на благосъстоятелност на община Враца в комерсиалните сдружения.
Съветът на шефовете на „ МБАЛ-Христо Ботев “ е изразил кардиналната си поддръжка за основаване на вещните права.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР