Надпреварата за титлата във Висшата лига е на път да

...
Надпреварата за титлата във Висшата лига е на път да
Коментари Харесай

Сър Алекс: Не ме интересува кой ще спечели титлата в Англия

Надпреварата за купата във Висшата лига е на път да завърши, защото Арсенал и Манчестър Сити се озоваха в напрегната борба за трофея във Висшата лига. Играчите на Микел Артета могат да се похвалят с преднина от пет точки пред Сити, като остават единствено 11 мача до края. Междувременно Манчестър Юнайтед на Ерик загар Хаг изостана доста на трето място след загуба с 0:7 от Ливърпул и тъждество вкъщи против Саутхемптън.

Тъй като Юнайтед към този момент не се счита за кандидат за купата, Сър Алекс Фъргюсън не беше изключително въодушевен да отговори кой счита, че ще завоюва трофея, когато публицисти го попитаха за неговото мнение. Легендарният някогашен управител на " алените дяволи "  просто отговори " Не ме интересува ", преди да се усмихне.

Манчестър Юнайтед не е печелил Висшата лига, откогато Фъргюсън съумя да победи с 20-ата си купа през сезон 2012-2013. Междувременно големият противник на " алените дяволи " Манчестър Сити завоюва купата в Англия пет пъти, най-вече от всички клубове през последното десетилетие. Въпреки това, " артилеристите " са на път да сложат завършек на превъзходството на Сити този сезон, до момента в който преследват първата си вътрешна купа от сезон 2003-04.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР