Надпреварата се проведе в един от най-популярните формати за състезателни

...
Надпреварата се проведе в един от най-популярните формати за състезателни
Коментари Харесай

Студенти от СУ Св Климент Охридски спечелиха първото състезание по дебати

Надпреварата се организира в един от най-популярните формати за спортни диспути „ Британски парламентарен “

Иван Иванов, Николай Ангелов и Моника Найденова от Софийски университет " Св. Климент Охридски " са тримата най-хубави представители в самостоятелното класиране на първото по рода си у нас Национално студентско съревнование по диспути. Събитието се организира на 21 и 22 октомври 2017 година в София като в него участваха студенти от цялата страна.

Първите три места в отборното класиране заеха тимове от Софийски университет " Св. Климент Охридски ". Състезанието се провежда от Асоциация Дебати и в него участниците дискутираха по публично значими тематики като хипотетични военни интервенции на западните страни във Венецуела и Северна Корея, " Възродителния развой ” в България, ролята на Университета при постигането на сполучлива кариера и други

Надпреварата се организира в един от най-популярните формати за спортни диспути " Британски парламентарен ", при който тимовете са разграничени на " държавно управление " и " съпротива ", като първите пазят авансово избрана теза, а вторите я оборват. Във всяка среща участваха по два тима от страната на държавното управление, както и два от страната на опозицията.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР