Надписи на сръбски език има върху оръжията на австралийския терорист

...
Надписи на сръбски език има върху оръжията на австралийския терорист
Коментари Харесай

Надписи на сръбски върху оръжието на атентатора от Нова Зеландия

Надписи на сръбски език има върху оръжията на австралийския терорист Брентън Тарант, който взе участие в офанзивата против джамиите в Нова Зеландия. Върху част от оръжията има надписи и на немски език, съобщи БГНЕС.

Тарант към врата е носил и нацисткия знак " Черно слънце ". Върху пълнителите има надписи за сръбския княз Стефан Лазар, който умира при борбата с турците на Косово поле през 1389 година Има и надпис за борбата при Виена от 1683 година, когато градът е под османска блокада. Тогава се поставя край и на османските завоевания в Европа.
Брентън Тарант е на 28 години, родом от Австралия. Преди да открие стрелбата в джамия в новозеландския град Крайстчърч, Тарант разгласява собствен манифест в Туитър. Неговото заглавие е " Великата подмяна " и съставлява 37 страници, в които стрелецът изяснява претекстовете си. Той се дефинира като елементарен бял мъж от Австралия от оскъдно семейство от работническата класа.
" Аз имах нормално детство, без съществени проблеми, " написа той, след което добавя, че няма университетско обучение, заради липса на интерес към сходни неща. Тарант изяснява претекстовете си за офанзивата по следния метод: " Най-вече желая да покажа на нашествениците, че нашите земи в никакъв случай няма да са техни, че нашите отечества са си наши, до момента в който там живее бял човек. Те в никакъв случай няма да завладяват земите ни и няма да ни изместят! "
Тарант написа също: " Това е терористична офанзива. Но аз считам, че е партизанска акция против окупаторска мощ... Аз съм просто един елементарен бял мъж, решил да изяви позиция. " В манифеста му е упоменато и потреблението на огнестрелни оръжия. Атентаторът желае да предизвика още по-ожесточен спор в Съединени американски щати по отношение на правата за владеене на оръжие. Той изрича вяра страната да бъде обхваната от революция, която да докара до нейния " разпад ". Тарант написа, че е съмишленик на Тръмп, за който мисли, че е " знак на възродената еднаквост на бялата раса и нейната обща цел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР