Наднорменото тегло е истински проблем. Неговото въздействие върху здравето е

...
Наднорменото тегло е истински проблем. Неговото въздействие върху здравето е
Коментари Харесай

Пийте този сок всяка сутрин, за да отслабнете

Наднорменото тегло е същински проблем. Неговото влияние върху здравето е извънредно, да не приказваме, че то може да бъде причина за редица болести като диабет и хипертония. Хората с наднормено тегло нормално следват строга диета или даже се решават да създадат липосукция, когато нямат други възможности.

Винаги има излаз и постоянно е доста по-прост, в сравнение с си мислим. Защо не опитате нещо естествено и доста дейно? Ако желаете да отслабнете без да се отразите на вашето здраве, ние имаме добра вест за вас.

Днес ви демонстрираме рецепта за напитка, която е доста ефикасна и потребна. Започнете деня с този сок и казусът с коремните мазнини ще спре да ви тормози. Плюс това, тя има невероятен, а най-важното е, че всички съставни елементи са лесни за намиране.

Ако задачата ви е да се чувствате добре и да сте в добра физическа форма, пробвайте се да обърнете внимание на това, което ядете. Нормалирайте вашите дажби, изберете единствено здравословни храни, използвайте повече плодове, зеленчуци и пълнозърнести артикули и изцяло изключете сладкишите и захарта. И, несъмнено, включете в диетата си този зелен сок, с цел да изгаряте мазнините.

Какво ви е належащо:

- Краставица (1 бройка)
- Ананас (3 броя)
- Целина (1 стъбло)
- Листа от магданоз (чаша)

Метод за подготвяне:

Първото нещо, което би трябвало да извършите, е деликатно да измиете плодовете и зеленчуците с доста студена вода. След това, нарежете краставиците и ананасите, също целината и магданоза на дребни късчета. Накрая прибавете всички съставки към блендера. Разбийте ги доста добре!

Как да употребявате:

Пийте този сок заран на празен корем. Не добавяйте захар или изкуствени подсладители. Изпийте го не по-късно от 15 минути след приготвянето му, тъй че да не загуби потребните си свойства.

Този необикновен сок е богат източник на витамини. Пийте го в продължение на седем дни и забравете за корема мазнини. В доста малко време ще забележите резултата и ще се почувствате по-здрави и по-силни. Отслабването на драго сърце е допустимо.

Имайте поради, че този сок е чист, тъй че продължителното му ползване не е целесъобразно. Внимавайте за реакцията на тялото ви и при неприятни странични резултати, спрете да го употребявате.

източник: zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР