Надия Sawalha и нейният съпруг Марк Adderley се нахвърлиха срещу

...
Надия Sawalha и нейният съпруг Марк Adderley се нахвърлиха срещу
Коментари Харесай

Loose Women`s Nadia Sawalha критикува `извинението` на Рейчъл Райли и призовава Канал 4

Надия Sawalha и нейният брачен партньор Марк Adderley се нахвърлиха против Рейчъл Райли поради нейното „ опрощение “, откакто тя беше упрекната в поощряване на ислямофобията с мнения в обществените медии.

38-годишната Рейчъл беше ударена от гневна реакция единствено преди дни, когато написа в Туитър за съдбовните намушкания в Сидни. Тя неправилно допусна, че са част от „ глобализирана интифада “, като последната дума постоянно се употребява за изложение на въоръжено въстание на палестинци против окупацията на Палестина от Израел.

Шест души изгубиха живота си при случая в Австралия в събота. След това нападателят е разпознат като Джоел Каучи, 40, който умря на място, откакто беше прострелян от полицията. Полицията съобщи, че той е имал психологични проблеми и сподели, че наподобява нападението е обвързвано с психологичното му здраве.

В своя към този момент заличен туит Рейчъл написа: „ Вече 6 месеца хората са на открито по нашите улици, гордо призовавайки за „ гражданска война на интифадата “.

„ По време на вто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР