Надеждите са ми, че този четвъртък е успеем да направим

...
Надеждите са ми, че този четвъртък е успеем да направим
Коментари Харесай

Васил Терзиев: От ГЕРБ продължават да не искат да си говорят с нас

Надеждите са ми, че този четвъртък е успеем да създадем напредък, нека имаме определен ръководител на Столичния общински съвет (СОС), с цел да тръгне работата. Това сподели кметът на София Васил Терзиев на конференция в Столична община, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Според Терзиев към момента не може да се приказва за каквото и да било управническо болшинство. Приоритет номер едно е да " отпушим " работата на СОС и да продължим да търсим постоянна управническа структура, сподели кметът. Софиянци ги интересуват решенията за града, има схващане, че би трябвало да се фокусираме върху потребностите на тези, които са ни избрали, означи столичният кмет. Той сподели, че се дискутират всички разновидности, тестват се всички благоприятни условия.

" Все се намира мотив обаче, от страна на опозицията, че не може по този начин, не може другояче, не може с този, не може с оня. Намира се мотив да няма прогрес, с цел да се каже, че те не умеят да намерят болшинство и не се оправят с ръководството ", съобщи Васил Терзиев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР