Надеждите на Уотфорд за оцеляване в елита на Англия претърпяват

...
Надеждите на Уотфорд за оцеляване в елита на Англия претърпяват
Коментари Харесай

Потвърдиха зловещата контузия на Жерар Деулофеу

Надеждите на Уотфорд за оцеляване в елита на Англия претърпяват поражение, откакто стана ясно, че звездата Жерар Деулофеу няма да играе до края на сезона. Испанецът скъса кръстни връзки, както и менискусът си при триумфа с 3:0 на неговия отбор против Ливърпул в събота.

Сега ще се наложи на юношата на Барселона да премине през интервенция, а мениджърът Найджъл Пиърсън удостовери, че Деулофеу ще липсва ужасно доста на тима.

Официалното изказване на клуба от Англия гласи: „ Деулофеу е квалифициран за интервенция, откакто скенерът удостовери раздрани кръстни връзки и разкъсан менискус, като контузията стана през първото полувреме при успеха ни над Ливърпул”.

„ За наше и негово страдание, скенерът сподели, че той вероятно няма да играе повече до края на сезона. Със сигурност Жерар ще ни липсва. Гледаме напред и ще опитаме да бъдем положителни. Роберто Перейра влезе на негово място и считам, че се оправи добре”, сподели Пиърсън.

„ Искам да му пожелая шанс, направих го и на почивката. Тогава му споделих, че ще победим поради него”, добави пък капитанът на „ стършелите” Трой Дийни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР