Надеждите на треньорския щаб на Левски, че Файсал Рерас ще

...
Надеждите на треньорския щаб на Левски, че Файсал Рерас ще
Коментари Харесай

На Герена гледат с надежда към Файсал Рерас

Надеждите на треньорския щаб на Левски, че Файсал Рерас ще бъде на линия за турнирния мач със Славия, се оправдаха. Левият бек лекува мускулна контузия, само че към този момент тренира изцяло с тима и ще може да вземе присъединяване в утрешния конфликт, написа " Тема спорт ". Мачът стартира в 14:30 часа на " Герена ".

Продължава възобновяване и на различен задграничен бранител - Ребин Сулака. Иракчанинът разгласява фрагменти от своя подготовка във фитнеса на " Герена ". Видеото бе съпроводено с: " Вече върша бебешки стъпки ".
 Футболистите на Левски подкрепили Стоянович пред клубното управлението
Футболистите на Левски подкрепили Стоянович пред клубното управлението

Обединение в " сините " редици

Все още не е ясно какъв брой време ще отсъства испанецът Начо Монсалве, който е с 2 счупени ребра от визитата на Ботев (Враца).

За конфликта с " белите " в групата на Левски ще се завърне Георги Александров, който не игра за купата против Славия поради наказване. Това значи, че в халфовата линия на следващия ден ще работи капитанът Мартин Райнов. Славиша Стоянович обаче към момента не е решил дали да заложи на скица с трима централни бранители, или на някоя от по-традиционните 4-2-3-1 или 4-4-2.
 Михаил Вълчев: Не имам вяра Левски да изпадне, Сираков няма виновност
" Не имам вяра Левски да изпадне, Сираков няма виновност "

" Ако загуби още веднъж от Славия, Стоянович ще бъде уволнен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР