Надеждите на да си осигури услугите на Габриел Обертан за

...
Надеждите на да си осигури услугите на Габриел Обертан за
Коментари Харесай

Вероятността Обертан да се върне в Левски рязко намаля

Надеждите на да си обезпечи услугите на Габриел Обертан за пролетния полусезон съвсем угаснаха. Вчера от сегашния му клуб оповестиха стряскаща вест. Французинът ще отсъства от терените сред 6 и 8 седмици, като това е минимумът, който изисква за лекуване травмата му.

Първоначалните прегледи соечеха, че той ще е навън за месец. Задълбочените проучвания обаче са посочили, че офанзивният халф има скъсано сухожилие. Габриел получи контузията по време на семейството на, изгубено с 0:3.

Обертан има контракт с Ерзурум ББ до края на шампионата. " Сините " се надяваха той да успее да разтрогне договора си през зимата и да дойде на " Герена " като свободен сътрудник. По реализирането на прехвърлянето работи някогашният притежател на клуба Спас Русев. Именно той щеше да покрива и огромна част от месечното заплащане на някогашния състезател на. Русев бе индивидът, който притегли Обертан в Левски през лятото на 2017 година.

Треньорът на " сините " разчиташе да има Обертан в състава си за пролетта, само че очевидно ще би трябвало да си прави сметките без французина.

" Тема Спорт " Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР