Надеждите на да привлекат под наем Артур Мело от Ювентус

...
Надеждите на да привлекат под наем Артур Мело от Ювентус
Коментари Харесай

Арсенал "удря на камък" за Артур Мело

Надеждите на да привлекат чартърен Артур Мело от Ювентус се изпаряват, съгласно последните информации. Лондончани желаят да се подсилят в средата на терена, откакто изпитват усложнения в тази част, а непостоянството от Гранит Джака и Томас Парти, обвързвано с честото изкарване на картоните принуди Микел Артета да се обърне към трансферния пазар за халфа на Юве.
Ейнсли Мейтланд-Найлс мина чартърен в Рома, а Мохамед Елнени продължава с уговорките си за Египет на Купата на африканските народи, след които вести се породиха информациите, че „ артилеристите “ желаят да вземат чартърен бразилския футболист на „ бианконерите “.
Според The Athletic по последни информации договарянията сред двата тима са претърпяли провал, защото Арсенал не може да удовлетвори условията на италианския клуб. Твърденията са, че спортният шеф на Арсенал Еду и този на Юве – Федерико Черубини, са се срещнали и са говорили, само че от Юве са поискали 18-месечен наем за своя футболист, до момента в който англичаните са склонни да привлекат Артур чартърен до края на сезон 2021/2022.
Артур има едвам един гол и една асистенция в 47 мача с фланелката на Ювентус, като 25-годишният футболист има четири мача като титуляр в Серия А през този сезон.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР