Надеждата е тази, която умира последна. Вярата и любовта дават

...
Надеждата е тази, която умира последна. Вярата и любовта дават
Коментари Харесай

Говорителят на Светия Синод: Иисус Христос се роди в плът като човек и ние го чакаме с нетърпение на Земята

Надеждата е тази, която умира последна. Вярата и любовта дават смисъл на нашия живот. Господ Иисус Христос се роди в плът като човек и ние го чакаме с неспокойствие на Земята точно, с цел да ни вдъхне онази религия, вяра и обич, тъй като той се роди, за да изкупи нашия първороден грях. Това сподели Старозагорският митрополит Киприан, представител на Светия синод, който гостува на бТВ точно на Рождество Христово.

" Радостта ни е огромна, празникът е ярък, фамилното огнище е цялостно. Но би трябвало да вникнем в смисъла на рождението на Господа Исус Христос, този, който идва с мир, този, който ни дарува мир и този, който ни възцари мира. Само по това ще познае, че сме негови, в случай че обич имаме между тях, в случай че имаме мир, в случай че имаме вярата и вярата в бъдното “, сподели още митрополит Киприан.

Той разяснява, че отдалечаването от вярата поради егоцентризъм не е проблем единствено на последните години.

" Трябва да бъдат мощни молитвите ни, изключително в този момент, когато той идва, всеки миг той ще се роди, с цел да внесе още веднъж мир и успокоение и да възцари правдивост “, прикани представителят на Светия синод.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР