Надежда за консервативна, християнска Европа и катастрофа за мигрантските орди,

...
Надежда за консервативна, християнска Европа и катастрофа за мигрантските орди,
Коментари Харесай

Недялко Недялков: Идва надежда за консервативна, християнска Европа и катастрофа за мигрантските орди и джендъра

Надежда за консервативна, християнска Европа и злополука за мигрантските орди, джендъра и отродителството вижда в резултата от парламентарния избор в Австрия и локалните избори в Чехия видя журналистът Недялко Недялков.

Първите планирани резултати от изборите за Национален съвет на Австрия демонстрират забележителна победа за „ Партията на свободата на Австрия “ (FPÖ), която получава 29,1 % от гласовете.

На второ място се подрежда „ Австрийската национална партия “ (ÖVP) на канцлера Карл Нехамер с 26,2 %.

Основните тематики в предизборната платформа на FPÖ включват рестриктивна миграционна политика, връщане на мигрантите в родните им страни и акцент върху „ хомогенността “ на австрийското общество, като опция на мултикултурализма. Партията заема също сериозна позиция по отношение на Европейски Съюз и остава удобно настроена към Русия, даже след началото на войната в Украйна.

SafeNews разгласява поста на Недялко Недялков по тематиката без редакторска интервенция:

Съюзниците на Орбан завоюваха парламентарния избор в Австрия и локалните избори в Чехия. Това е вяра за консервативна, християнска Европа, а в това време – злополука за Европа на мигрантските орди, джендъра и отродителството.
В Австрия десният националист Кикъл записва исторически триумф за своята партия, а в Чехия Бабиш взе кметските избори в най-важните общини.
Близо 80% изборна интензивност в Австрия…Народът се взе в ръце, подвигна се и гласоподава за национална страна, за обичайно семейство, против диктата на Брюксел, против войната и самоубийствените наказания срещу Русия.
Излишно е да разясняваме, май, и да вършим тъжни аналогии с клетото ни родно място, с алиенирания български народ и със слугинажа на власт у нас.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Снимка: Фейсбук

Коментар за изборите в Чехия и Австрия пусна и някогашният парламентарен арбитър Георги Марков:

МНОГО ПОЗНАВАМ! НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СЪЮЗНИЦИ НА ОРБАН СПЕЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕ В АВСТРИЯ И ЧЕХИЯ!
Вчера в Австрия Херберт Кикл завоюва историческа обеда с Партията на свободата с 29% против 26% на ЕНП и 20% на ПЕС.
В Чехия Бабиш разруши ръководещите на локалните избори и завоюва 10 от 13 района. През уикенда той завоюва и частичните избори за Сенат. Догодина ще се върне на бял кон като министър председател.
Да напомня: на 30 юни тази година във Виенa бе учреден Съюз “Патриоти за Европа “ от Кикл, Орбан и Бабиш, към който към този момент е Льо Пен, Вилдерс, Салвини, Абаскал, Вентура, Том Ван Грийкен…

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Снимка: Фейсбук

 

 

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР