Надежда Вишева, която в момента наблюдаваме в Ергенът 3, заблуждава

...
Надежда Вишева, която в момента наблюдаваме в Ергенът 3, заблуждава
Коментари Харесай

Пълен потрес! Надежда от „Ергенът” е родена като съвсем друг човек

Надежда Вишева, която сега следим в „ Ергенът 3 ”, заблуждава всички. Зад миловидното й изражение и държанието да се прави на добра се крие жена, жадна за популярност.

Нани, както е известна тя измежду приятелите си, е била напряко различен човек преди време. Много от хората, които не са я виждали от дълго време, сега едвам я разпознавали на екрана.

Специалистката по човешки запаси е трансформирала много неща от външния си тип. Основно се е насочила в лицето и гръдната област.

Носът на Надя е напълно нов. Преди е бил изкривен и противен, а в този момент е грациозен и тънък. Тя обаче е постъпила хитро и не си е направила нос като на кукла, както направи Александра Богданска да вземем за пример, а много реален нос си е поставила. Тези, които не я познават отпреди, каквито са хората в предаването, в никакъв случай не биха заподозрели, че си е правила пластична интервенция.

Другото усъвършенстване по нея е увеличеният й бюст. Във всяка гърда е набила по 300 кубика силикон. И тук е постъпила хитро, тъй като не е прекалила с кубиците, а и формата на гъдите не е като на големи топки, каквито ги вършат попфолк певиците, при Надежда наподобяват по-естествени, само че не са.

Макар до момента в епизодите 34-годишната Нани да показва интерес към Ергенът Алек, даже сама го награби да го целува буйно с език, той надалеч не е единствената причина за корекциите й. Очевадно е, че тя се е подготвила посредством предаването да стане известна и това да й отвори порти към доста пари.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР