Надали някой мъж директно ще коментира космите южно от пъпа,

...
Надали някой мъж директно ще коментира космите южно от пъпа,
Коментари Харесай

За вас, дами! Ето какво мислят мъжете за женските косми в интимните зони

Надали някой мъж непосредствено ще разяснява космите южно от пъпа, само че ново изследване демонстрира, че господата всеобщо избират да почувстват гладка кожа сред краката.
Проучването, в което са взели участие 1110 мъже и дами на възраст сред 18 и 26 години, разкрива по какъв начин актуалните младежи „ оформят “ интимните елементи и какви са техните желанията за външния тип там.
От резултатите излиза наяве, че по-голямата част от двата пола избира по-малко косми. 95% от интервюираните признават, че са премахнали изцяло космите в интимната зона през последните 4 седмици.
И мъжете и дамите са безапелационни, че оправят прическата там долу, когато чакат да получат орални милувки.
60% от мъжете са безапелационни, че желаят партньорките им да нямат никакви косми под бикините, а останалите нямат нищо срещу тънките линии или различен тип прическа с къса дължина на дребна повърхност от кожата.
Жените са разграничени на 4 типа: привързанички на „ голия пенис “, тези които избират господа с малко косми, постригани или тези, на които им е все едно дали техния сътрудник е окосмен или не.
Водещият специалист на проучването доктор Скот Бътлър от колежа в Джорджия, твърди, че главната причина за унищожаване на космите в интимната зона не би трябвало да е от суетност и желанието на другия да му хареса, а изборът за персонален комфорт и наслаждение. Повечето от дамите, които е интервюирал сами споделили, че са премахнали всички косми, тъй като по този начин се усещат чисти и изпитват по-голямо наслаждение в секса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР