Надали има някой, който да е помагал на Мая повече

...
Надали има някой, който да е помагал на Мая повече
Коментари Харесай

Борисов: БСП изгони Мая Манолова, ГЕРБ я подкрепи

" Надали има някой, който да е помагал на Мая повече от мен. Тя идваше постоянно, стотици милиони й бяха дадени за хората с увреждания ". Така министър председателят Бойко Борисов разяснява кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

Единствената рекламация, която имам към нея е изявлението, в което споделя, че страната я репресира, изясни Борисов и описа, че двамата с финансовият министър са се скарали, когато той й взел автомобила. " Скарах се на Влади Горанов.

Премиерът разяснява и злополуката с омбудсмана, която стана през вчерашния ден " За дамите е значимо да вървят на коафьор, да им вършат Фъш-Фъш и размер. Аз самичък се постригвам, само че моята прическа е елементрана. Искам да отивам на коафьор, само че няма какво да фризирам ", сподели той и продължи: " ГЕРБ мечтаеше за възмездие поради Костинброд. Станишев и Мая Манолова внесоха сигнала, оказа се, че е брак. ГЕРБ искаше да отмъсти, само че аз им споделих, че подобен човек ми би трябвало за омбудсман, в това мога да се зъкълна във внуците си. Българска социалистическа партия изгониха Мая, а ГЕРБ я поддържа. Надявам се да се извини, че аз съм протил да я гледат по какъв начин се фризира.Като омбудсман се справяше добре, не скърбя,правилно съм постъпил ", безапелационен бе той.

" Надявам се с Фандъкова да проведат една правилна акция. На Фандъкава съм дал цялостните права, които имаше подозрения да ги маха, сама да си прави листата ", изясни министър председателят.

" Лошо е да загубим от Българска социалистическа партия, да забележим кой е техния претендент ", заключи Борисов. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР