Надали има някой да е помагал на Мая Манолова повече

...
Надали има някой да е помагал на Мая Манолова повече
Коментари Харесай

Борисов за двубоя Фандъкова-Манолова: И двете са умни!

Надали има някой да е помагал на Мая Манолова повече от мен, Фандъкова с право ми се сърди, че доста по-малко съм й помагал по времето, когато е била кмет - това посочи министър председателят Бойко Борисов на взаимна конференция със Съюз на демократичните сили през днешния ден във връзка оповестеното късно нощес решение на омбудсмана да подаде оставка и да се кандидатира за кмет на София.

Надявам се да проведат една правилна акция за локалните избори, и двете са умни, виновни, няма неприятно да има такава борба за София, добави Борисов.

Хубаво е и Българска социалистическа партия да взе участие в тази борба, тъй като другояче не е почтено да се скрият зад Мая, която те изгониха, а ГЕРБ я поддържа “, уточни още той. „ Когато ГЕРБ мечтаеше за възмездие и имаше цялата власт да го свърши, поради клеветата в Костинброд - помните, тази операция ни коства доста проценти на ГЕРБ - Станишев и Мая Манолова занесоха сигнала на прокурорите. Помните ли за рейсове с двойни дъна, помните ли за какви неистини се говореше. Тогава ГЕРБ искаше да отмъсти аз не дадох, споделих им - би трябвало ни подобен човек за омбудсман. И работихме прелестно ”, изясни още министър председателят. „ Тя идваше при мен и ми споделяше „ аз желая да съм си омбудсман, както ти искаше да си основен секретар “, моите другари знаят, че моята обич е Министерство на вътрешните работи и в случай че имаше по какъв начин да съм си основен секретар. Тя сподели „ аз желая да съм си омбудсман и за това я подкрепях в закони и във всичко, което желае. Сега реши да е кмет. Докато беше омбудсман, Манолова и ГЕРБ работеха прелестно, тъй че, не може да се приказва, че е била репресирана ", сподели още министър председателят и добави колоритна детайлност, че когато схванал, че омбудсманът Мая Манолова и финансовият министър Владислав Горанов се скарали за взетата й кола от НСО, му се предиздвикал. Сега обаче Манолова и Горанов били в отлични връзки.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР