Надали има човек, който не е разбрал, че снощи София

...
Надали има човек, който не е разбрал, че снощи София
Коментари Харесай

"Ще си изкараме страхотно": Ед Шийрън пя два часа и половина, обеща да се върне в България

Надали има човек, който не е схванал, че нощес София беше под звуците на една от най-големите музикални звезди сега.

Над 60 000 души пяха дружно с английската суперзвезда Ед Шийрън в София нощес. Националният стадион Васил Левски приюти феновете на звездата, седмица след концерта му в Букурещ. Ед Шийрън е страст за шерване, а Станчо Станчев и операторът Константин Димитров бяха един от дребното телевизионни екипи, отразявали концерта.

 Облачно и дъждовно: Значителни превалявания в някои региони на страната България 2 мин. Облачно и дъждовно: Значителни превалявания в някои региони на страната  Проучване: Над 90% от чиновниците на ФАНТАСТИКО ГРУП правят оценка високо грижата на компанията за екипа Съдържание от партньори 4 мин. Проучване: Над 90% от чиновниците на ФАНТАСТИКО ГРУП правят оценка високо грижата на компанията за екипа  Кючюк пред сарая на Доган в Тази сутрин 3 мин. Кючюк пред сарая на Доган в " Бояна ": Ще бъдем тук, до момента в който управляващите подкрепят Пеевски (СНИМКИ)  На пътя Варна - Русе: Камион с самун се обърна, а дрогиран водач блъсна различен България 1 мин. На пътя Варна - Русе: Камион с самун се обърна, а дрогиран водач блъсна различен  Учени приканиха за ускорение на създаването на нуклеарни оръжия Светът 3 мин. Учени приканиха за ускорение на създаването на нуклеарни оръжия  „ Работим съвсем на загуба “: Къде млечните артикули нарастват с съвсем 20%? Тази събота и неделя 2 мин. „ Работим съвсем на загуба “: Къде млечните артикули нарастват с съвсем 20%?  Нападение с нож в рейс в Германия, шестима са ранени Светът 2 мин. Нападение с нож в рейс в Германия, шестима са ранени  Подкрепящите Ахмед Доган пред сарая в България 4 мин. Подкрепящите Ахмед Доган пред сарая в " Бояна " влязоха в конфликт с полицията (ВИДЕО)  Облачно и дъждовно: Значителни превалявания в някои региони на страната България 2 мин. Облачно и дъждовно: Значителни превалявания в някои региони на страната  Проучване: Над 90% от чиновниците на ФАНТАСТИКО ГРУП правят оценка високо грижата на компанията за екипа Съдържание от партньори 4 мин. Проучване: Над 90% от чиновниците на ФАНТАСТИКО ГРУП правят оценка високо грижата на компанията за екипа  Кючюк пред сарая на Доган в Тази сутрин 3 мин. Кючюк пред сарая на Доган в " Бояна ": Ще бъдем тук, до момента в който управляващите подкрепят Пеевски (СНИМКИ)  На пътя Варна - Русе: Камион с самун се обърна, а дрогиран водач блъсна различен България 1 мин. На пътя Варна - Русе: Камион с самун се обърна, а дрогиран водач блъсна различен  Учени приканиха за ускорение на създаването на нуклеарни оръжия Светът 3 мин. Учени приканиха за ускорение на създаването на нуклеарни оръжия  „ Работим съвсем на загуба “: Къде млечните артикули нарастват с съвсем 20%? Тази събота и неделя 2 мин. „ Работим съвсем на загуба “: Къде млечните артикули нарастват с съвсем 20%?  Нападение с нож в рейс в Германия, шестима са ранени Светът 2 мин. Нападение с нож в рейс в Германия, шестима са ранени  Подкрепящите Ахмед Доган пред сарая в България 4 мин. Подкрепящите Ахмед Доган пред сарая в " Бояна " влязоха в конфликт с полицията (ВИДЕО)

Снимка: БГНЕС

Минутите преди появяването на мултиплатинения притежател на „ Грами “ бяха поверени на Михаела Филева и звездата от " Англия търси гений " Кълъм Скот. След осъществяванията им публиката отброяваше.

 Ед Шийрън София Снимка: БГНЕС

„ Идвам от Англия, там доста вали по концерти. Но дъждовните концерти са най-хубавите и знам, че ще си изкараме ужасно ”, съобщи Ед Шийрън при започване на концерта си.

Снимка: БГНЕС

Изпълнителят беше облякъл тениска, върху която беше щамповано SOFIA.

И Ед Шийрън не подведе публиката на София, макар че е 83-ият град от актуалното му интернационално турне. Над 2 часа и половина той завладя 360-градусовата сцена, строена от близо 6000 души механически екип, с която гостува по целия свят.

Снимка: БГНЕС

За Ед Шийрън това беше първи концерт в България, първо посещаване в София. Един общоприет концерт от турнето му Mathematix надвишава потенциала на Националния стадион „ Васил Левски “, само че оттатък цифрите, неговата сила заразява всеки, а неговата музика е основана, с цел да събира, с цел да бъде споделена.

Певецът означи, че пее за първи път в България и даде обещание още веднъж да се върне.

Снимка: БГНЕС

Математическите знаци доминираха на и към сцената, а страничните видеостени бяха във формата на перца за китари - инструментът, който беше в Шийрън от самото начало.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР